Aprinde-te!

Acest articol a fost scris de ALEX LEO ŞERBAN şi a fost publicat în revista ELLE, august 2002
 
Era pe la o mie patru sute nouazeci si ceva, de cealalta parte a oceanului, pe continentul inca nedescoperit caruia avea sa i se zica America...

Aztecii – oamenii cei mai „cool“ la vremea aceea – observasera ca planta numita guarana era nu doar un excelent intaritor inainte de lupta (pe-atunci, se duceau sa lupte asa cum astazi mergem pe stadioane), dar avea si proprietati afrodiziace: in unele triburi, sexul conducatorului era mentinut in stare de erectie continua cu ajutorul guaranei.In plus, aztecii intepau organele genitale regale pentru ca aveau credinta ca singele astfel varsat e foarte apreciat de zei! Orice scuza e buna pentru oleaca de perversiune.

Flash-forward citeva sute de ani – mai precis, in timpul prezent. Aztecii au disparut, lasindu-ne mostenire citeva statui bosumflate pe celalalt mal al oceanului, luptele s-au mutat pe stadioane, unde anabolizantele sint moneda curenta, Viagra a-nlocuit guarana, iar regii & reginele care-au mai ramas sint un fel de papusi decolorate ce dau din miini la zilele nationale si dorm tot restul anului: de sex nici nu poate fi vorba, caci afla tabloidele.

S-ar parea ca nici o distractie nu mai e cum a fost; iar acum, ca vara e-n toi, chestia asta devine chiar apasatoare... Ei bine, burn! Cui pe cui se scoate – asa ca-ti recomand burn, o bautura energizanta care-ti va da un sut afara din casa, proiectindu-te direct in clubul preferat unde te va face sa dansezi in draci, sa fii atractia clubului, iar cind toti se duc la culcare, in zori, sa te asezi la o masa si sa termini raportul pe care-l ai de predat chiar in dimineata aceea... Nu-i de glumit: burn contine guarana, taurina, cofeina si gingseng. 250 de grame de energie = o explozie in mintea & trupul tau! Mixat ca long drink cu white spirits, burn nu te va lasa in pace. Si stii ceva? Se pare ca si statuile aztece au inceput sa surida!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu