Ménage à trois

Acest articol a fost scris de ALEX LEO ŞERBAN şi a fost publicat în revista ELLE, februarie 2001

Cu sfintii nu te joci! Ce-i drept, de Sf. Pafnutie poti sa stra­nuti toata ziulica, dar de Sf. Cuvioasa Parascheva nu poti decit sa casti...

Exista insa un sfint ­– mititel, tinerel, de import – cu care e o placere sa imparti patul: e Sf. Valentin (Val, Vali sau Vally, pentru intimi). Vine pe 14 si e bine sa profiti de el, ca nu sta mult.

E sfintul cel mai jucaus din calendar, dar si cel mai fidel. Adica, odata ce ti-a devenit fidel, te poti juca linistita cu el. Vali nu face fasoane daca ii spui Stii? iubitul meu si cu mine am vrea sa ne jucam cu tine...

E facut pentru asta; menajul à trois este numele lui de cod. Gindeste-te: intr-o relatie, nu esti doar tu si cu persoana iubita. Mai e si Cupidon cu arcul. Acuma, sigur ca numele asta are ceva de farmacie (va doare inima? luati un Cupidon!), ba chiar si mai rau („cupid“, asta e nasol).

In plus, arcul nu e chiar obiectul ideal cind incepi o relatie: daca se rupe? daca da o nota falsa? daca face zdronc?... Asa ca s-a inventat (sfintul) Valentin: nume cald, calin si cristalin. Cum te poti juca cu el? Simplu: stind acasa, pe 14, impreuna cu cine ti-e drag.

Puteti citi, impreuna, o carte (la intimplare: „Feng Shui / 101 sfaturi pentru a va aduce fericirea in casa“). Sau puteti cumpara/inchiria o caseta video („Muza“), vizionind-o in doi (trei, cu Vali). Asta in cazul in care nu vrei sa faceti, toata ziua, dragoste. Asa sa v-ajute Sf. Valentin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu